Φορολογική έδρα & Τηλεγραμματεία

Στην υπηρεσία Φορολογικής Έδρας, οι νέοι επαγγελματίες, σύλλογοι και start up εταιρείες θα βρουν λύση στην ίδρυση της επιχείρησής τους, χωρίς κόστη φυσικών εγκαταστάσεων και λειτουργικά έξοδα.
Συμπληρωματικές επιπλέον παροχές: τηλεγραμματεία, τηλεφωνική γραμμή.

Σεμινάρια - Εκδηλώσεις

Ολόκληρος ο κόσμος της γνώσης στο Open Office! Σεμινάρια, εκδηλώσεις, εργαστήρια, νέες ιδέες και προτάσεις, εδώ, στο νέο πολυμορφικό και σύγχρονο χώρο της Καρτάλη, όλοι θα μπορέσουν να βρουν αυτό που χρειάζονται. Είτε σε οργανωμένες δραστηριότητες του χώρου μας, ή και σε φιλοξενούμενες εκδηλώσεις, στο Open Office, επαγγελματίες και μη, θα ανακαλύψουν την γνώση και την έμπνευση που αναζητούν ώστε να προχωρήσουν σε βήματα εξέλιξης και προόδου.

Ψηφιακές Υπηρεσίες & Τηλεδιασκέψεις

Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, το Open Office σας υποδέχεται σε ένα σύγχρονο, ψηφιακό κόσμο. Όλες οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, τα απαραίτητα οπτικοακουστικά μέσα και υποδομές, δηλαδή το σύνολο των εργαλείων που αναζητά ο επαγγελματίας σήμερα, βρίσκονται εδώ. Στις παροχές μας, περιλαμβάνεται ενοικίαση χώρου και εξοπλισμού webinar, βιντεοσκόπηση, προωθητικές και διαφημιστικές υπηρεσίες και όλα τα εργαλεία του σύγχρονου digital marketing.

MENTORING

OPEN BUSINESS TEAM

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η ομάδα συμβούλων OPEN BUSINESS TEAM του OPEN OFFICE VOLOS αποτελείται από έμπειρα στελέχη & συνεργάτες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται με μεγάλη επιτυχία, ο καθένας στον τομέα του, επί σειρά ετών στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της Ελληνικής αγοράς.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ομάδα Mentoring Τουριστικών Επιχειρήσεων του Open Office Volos, με πολυετή εμπειρία και γνώση στην Βιομηχανία του Τουρισμού, είναι έτοιμη να στηρίξει κάθε επιχειρηματία που έχει την ανάγκη να εντοπίσει τα κακώς κείμενα της επιχείρησής του, να ανασυνταχθεί και να βρει εναλλακτικές και νέες λύσεις που θα τον οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων του.

E-LEARNING COURSE

OPEN BUSINESS TEAM

CONTENT MARKETING

Εκπαίδευση σε όλους τους τομείς του Content Marketing από την πλευρά του Organic Ranking και όχι των Adwords και Social Media Campaigns. Δηλαδή, στο πως θα φέρει ο ενδιαφερόμενος επισκεψιμότητα και θα κάνει rank τα URLs της ιστοσελίδας του.

WEB SITE BUILDING & SEO

Η σωστή βάση για κάθε online business ή content site (blog), είναι το σωστό αρχικό website. Ένα λάθος αρχικό website, σημαίνει εκατοντάδες ή/και χιλιάδες πεταμένα ευρώ σε χαμένες ευκαιρίες, διορθώσεις λαθών.