Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Χρόνος υπάρχει… 5 + 1 τρόποι να δαμάσουμε τον προβλέψιμα απρόβλεπτο χρόνο – Επιχειρηματικό Εργαστήρι

10/03/2021 @ 18:30 - 21:30

Όλοι μας έχουμε χρόνο, τον ίδιο χρόνο. Γιατί ορισμένοι άνθρωποι μπορούν και πετυχαίνουν πολλά μέσα στη μέρα και άλλοι πνίγονται σε μια κουταλιά νερού;

Το μυστικό είναι η σωστή αξιοποίηση του διαθέσιμου χρόνου.

Μέσα από ένα διαδραστικό εργαστήριο, χωρίς χρονοβόρα θεωρητική προσέγγιση, που περιλαμβάνει πρακτικές, εργαλεία και ασκήσεις θα πετύχουμε να ξεκινήσουμε να οργανώνουμε το χρόνο με σκοπό να αποτελέσει πολύτιμο και δυναμικό σύμμαχο για την επίτευξη των στόχων μας.

 

Μεταξύ άλλων θα μάθουμε:

• Πώς να εκτιμούμε σωστά τις δυνατότητες μας

• Πώς να απαλείψουμε την ερώτηση «που είναι»

• Πώς να προγραμματίζουμε

• Πώς να διαχειριζόμαστε ότι μας καθυστερεί

• Πώς να ολοκληρώνουμε ότι ξεκινάμε

• Πώς να διαχειριζόμαστε προς όφελος μας την επικοινωνία

Απευθύνεται σε:

• Ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων

• Ελεύθερους επαγγελματίες

• Στελέχη διοίκησης

• Εργαζόμενους σε όλους τους τομείς που επιθυμούν να αυξήσουν την απόδοση τους

• Φοιτητές και σπουδαστές όλων των κλάδων

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10 Μαρτίου 2021

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 18:30 – 21:30

ΚΟΣΤΟΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (Διαδικτυακή παρακολούθηση)

Κόστος: 25,00€

 

Και να ένα ακόμη καλό νέο και μια ακόμη δυνατότητα!

Εάν και εσείς θα θέλατε να δηλώσετε συμμετοχή στο Εργαστήρι, ωστόσο οι ώρες διεξαγωγής δεν σας βολεύουν:

👉 Τώρα μπορείτε να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο και με τη δυνατότητα να λάβετε απαντήσεις στα δικά σας ερωτήματα από τους εισηγητές μας.

Για αναλυτικές πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας: ⬇️⬇️

Mε μήνυμα στο messenger, στο e-mail: info@openofficevolos.gr ή καλέστε μας στο 2421023099, 6936831784, 6974325528

 

Εισηγητής

Τάσος Γούσιος

Ιδρυτής και γενικός διευθυντής της Alpha Marketing

Ο Τάσος Γούσιος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και έζησε τα πρώτα μαθητικά του χρόνια στη Γερμανία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνέχισε Γυμνάσιο και Λύκειο στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο τμήμα Μαθηματικών με εξειδίκευση στην επιχειρησιακή έρευνα, ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία στο Μάρκετινγκ και Τηλεόραση. Ακολούθως, απέκτησε τον μεταπτυχιακό τίτλο «MSc στο Σχεδιασμό και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού», παρακολουθώντας ένα διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ειδικότερα του Τμήματος Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, καθώς και τον τίτλο του «ΜΒΑ στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων» από το ΕΑΠ.

Ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα το 1981 συμμετέχοντας σε δημιουργικό γραφείο επικοινωνίας και το 1985 ίδρυσε την επιχείρηση Alpha Marketing με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας και με εξειδίκευση στους κλάδους του Τουρισμού, της Εκπαίδευσης και γενικότερα των Υπηρεσιών.

Συνεργασίες ορόσημο για την ανάπτυξη της Alpha Marketing υπήρξαν η προώθηση πωλήσεων και η ανάπτυξη ενός πρωταρχικού δικτύου στην Κεντρική Ευρώπη για την Viokef, η πολύχρονη συμμετοχή στο Τμήμα Marketing του Τουριστικού Οργανισμού «Ζορπίδης» και της Austrian Airlines στη Β. Ελλάδα, η υποστήριξη των ενεργειών Marketing του Signature travel, η συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων του Ν. Λάρισας, καθώς και η συνεργασία με την εταιρία ITA Group, που δραστηριοποιείται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΟΜΗΡΟΣ» στη Λάρισα και ειδικότερα του ομώνυμου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης και του Aegean College. Σε διεθνές επίπεδο αξίζει να αναφερθεί η συνεργασία με τον Γερμανικό Σύνδεσμο Περιπατητικού Τουρισμού (Deutscher Wanderverband) και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ανάπτυξη του Περιπατητικού Τουρισμού.

Στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων ξεχωρίζουν η επικοινωνιακή υποστήριξη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Τουρισμού του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, της ΕΕΔΕ στις διοργανώσεις του συνεδρίου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ενώ ορόσημο στον τομέα των εκδηλώσεων υπήρξε η διοργάνωση του CEV Volley European Champions League το 2005 για λογαριασμό του ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, η συμμετοχή ως Σύμβουλος Διοργάνωσης σε πολλά σημαντικά γεγονότα όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας, η Διεθνής Έκθεση Ειδικών και Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού NOSTSOS για τα δυο χρόνια διοργάνωσης της το 2016 και 2017 στη Ναύπακτο και το Run Greece Larissa, ως συνεργάτης της WIND,

Στον Ακαδημαϊκό τομέα συμμετέχει ως συνεργάτης στο Εργαστήριο Τουριστικού Σχεδιασμού Έρευνας και Πολιτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ (Ειμ) της ΕΕΔΕ και ιδρυτικό μέλος του Ινστιτούτου Επιχειρηματικού Μέλλοντος – Business Future Institute (BFI).

Φιλοσοφία ζωής, που τη συναντά κανείς και στο moto της Alpha Marketing, “creating relations since 1985”,  είναι η δημιουργία ισχυρών σχέσεων που αντέχουν στο χρόνο.

Details

Date:
10/03/2021
Time:
18:30 - 21:30
Event Category:

Organizer

Open Office Volos

Ώρες & Ημέρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00πμ – 8:00μμ
Σάββατο: κλειστά
Κυριακή: κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κ. Καρτάλη 62-68 (2ος όροφος)
Βόλος 382 21
info@openofficevolos.gr
+30 24210 23099,
+30 6936 831 784, +30 6974 325 528

Τρόποι Πληρωμής

Εγγραφή στο newsletter

    Privacy Preference Center