Θεματικές Ενότητες:
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα παρουσιαστεί η υπάρχουσα κατάσταση και τα συχνά λάθη που κάνουμε σε όλα τα στάδια.
Η ανωτέρω θεωρία εμπλουτίζεται με δεκάδες video και εκατοντάδες φωτογραφίες με καλές και κακές πρακτικές, από όλο τον κόσμο, προκειμένου να βοηθηθούν οι εκπαιδευόμενοι με παραδείγματα να κατανοήσουν την θεωρία.
Σε Ποιους Απευθύνεται:
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες, στελέχη εταιρειών παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου. Σε στελέχη του χώρου των τροφίμων και της εστίασης (ιδιοκτήτες αλλά και σεφ), σε φοιτητές, καλλιεργητές, στελέχη εργαστηρίων, συμβούλους, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με το ελαιόλαδο. Θα βοηθήσει μελλοντικούς τυποποιητές, εμπόρους και εξαγωγείς να αποφύγουν λάθη και κόστη.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι ιδιώτες ή στελέχη εταιρειών, να προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από οποιοδήποτε διοικητικό επίπεδο οργανισμών και επιχειρήσεων του Δημόσιου ή του Ιδιωτικού τομέα.
Για την συμμετοχή στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα δεν απαιτείται πρότερη εμπειρία των συμμετεχόντων σε γνώσεις ελαιολάδου ή γευσιγνωσίας.
Η παρακολούθηση του σεμιναρίου μπορεί να γίνει στο χώρο του Open Office ή εναλλακτικά μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17 Οκτωβρίου 2020
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 10:00 – 16:00, 6 ώρες
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
Συμμετοχή στον χώρο του Open Office: (max έως 15 άτομα) 70,00e
ή
Διαδικτυακή παρακολούθηση: 55,00e
Σημείωση: Για την διαδικτυακή παρακολούθηση, η χρήση μικροφώνου και κάμερας, δεν είναι υποχρεωτική.Μετά το τέλος του σεμιναρίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το υλικό του σεμιναρίου καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης.
Πληροφορίες – Συμμετοχές:
email: openofficevolos@gmail.com
τηλ. 2421023099, 6936831784, 6974325528
Ο Εισηγητής
Ο Ιωάννης Καρβέλας είναι Γενικός Διευθυντής της εταιρείας PARATUS Europe Ltd.
Είναι πιστοποιημένος ως Pro Olive Oil Expert, βασικός εισηγητής των πιστοποιημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της PARATUS Europe και της Ακαδημίας Ελαιολάδου του ΣΕΒΙΤΕΛ, αλλά και ομιλητής σε πλήθος συνεδρίων για την εφαρμογή των ορθών πρακτικών στην ελαιοκαλλιέργεια, ελαιοποίηση, αποθήκευση, τυποποίηση και πώληση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.
Υποστηρίζει εταιρείες του χώρου τόσο στην εφαρμογή των ορθών πρακτικών του διεθνούς συμβουλίου ελαιοκομίας και απαιτήσεων διεθνών προτύπων σε όλα τα στάδια, όσο και σε θέματα επικοινωνίας, εκθέσεων και εξαγωγών.
Έχει διοργανώσει με επιτυχία γευσιγνωσίες Ελαιολάδου για περιοδικά, εκθέσεις και εταιρείες, ενώ έχει ασχοληθεί με την γευστική αρμονία των εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων με το φαγητό, εκπαιδεύοντας πλήθος επαγγελματιών της εστίασης αλλά και βοηθώντας τα τμήματα marketing και εξαγωγών δεκάδων εταιρειών.
Αρθρογραφεί για θέματα εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου σε εφημερίδες και περιοδικά γαστρονομίας, ενώ έχει υπάρξει κριτής διαγωνισμών.
Ταυτόχρονα, είναι έμπειρος Σύμβουλος στην εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης ISO 9001, ISO 22000 (HACCP), ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001, GDPR κτλ, και διαθέτει πολύχρονη εμπειρία ως εισηγητής πιστοποιημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα ανωτέρω πρότυπα σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
Είναι μέλος επιστημονικών ενώσεων, συγγραφέας εγχειριδίων, διοργανωτής – ομιλητής σε Συνέδρια και αρθρογράφος.