5 Μύθοι για το Marketing: Τάσος Γούσιος

5 Μύθοι για το Marketing: Τάσος Γούσιος

Nov 11, 2020 19:00

Μια έννοια που πάνω της έχουν πέσει τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα τώρα στις συνθήκες κρίσης λόγω της πανδημίας, είναι αυτή του Marketing.

Όπως για όλες τις star έτσι και γι’ αυτήν ακούγονται και λέγονται πολλά, αλήθειες και μύθοι.

Έχοντας διάθεση να υπερασπιστούμε τον κλάδο που υπηρετούμε, αποκαλύπτουμε τους μύθους που έχουν καλλιεργηθεί γύρω από την επιστήμη – εργαλείο για την ανάπτυξη οργανισμών, φορέων και επιχειρήσεων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η συζήτηση θα γίνει σε απευθείας σύνδεση με τον κ.Γούσιο, θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του Open Office Volos στο Facebook.
ΚΟΣΤΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ!
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020
ΩΡΑ: 7:00μμ
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνεται μέσω διαδικτύου live στη σελίδα του Open Office Volos στο Facebook.

Ο συνομιλητής

Ο Τάσος Γούσιος ξεκίνησε τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο τμήμα Μαθηματικών με εξειδίκευση στην επιχειρησιακή έρευνα και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές σε Μάρκετινγκ, Τηλεοπτικές παραγωγές και στον Τουρισμό αποκτώντας τους τίτλους «MSc στο Σχεδιασμό και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού» και «MΒΑ στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων».
Ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα το 1981 συμμετέχοντας σε δημιουργικό γραφείο επικοινωνίας και το 1985 ίδρυσε την επιχείρηση Alpha Marketing με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας και εξειδίκευση μεταξύ άλλων στους κλάδους του Τουρισμού, της Εκπαίδευσης και γενικότερα των Υπηρεσιών.
Σε Ακαδημαϊκό επίπεδο συμμετέχει ως συνεργάτης στο Εργαστήριο Τουριστικού Σχεδιασμού Έρευνας και Πολιτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της ΕΕΔΕ και ιδρυτικό μέλος του Ινστιτούτου Επιχειρηματικού Μέλλοντος (BFI, Business Future Institute)

Αλλαγή Μεγέθους
Αντίθεση