Πιστοποιήσεις “Ελληνικό Πρωινό” και “Boutique Hotel”στα Ξενοδοχεία

Πιστοποιήσεις “Ελληνικό Πρωινό” και “Boutique Hotel”στα Ξενοδοχεία

Apr 12, 2021 17:30

Οι πιστοποιήσεις “Ελληνικό Πρωινό” και “Boutique Hotel” είναι δύο θεσμοθετημένα προγράμματα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) τα οποία προσφάτως έχουν αρχίσει και συγκεντρώνουν αρκετό ενδιαφέρον από την μεριά των ξενοδοχείων. Είναι προγράμματα τα οποία προσδίδουν πολλαπλά οφέλη στα ξενοδοχεία τα οποία συμμετέχουν σε αυτά, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους προς τους επισκέπτες και παράλληλα αποκτούν ένα σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

 

Σημαντικό επίσης είναι ότι κάθε ξενοδοχείο το οποίο συμμετέχει στα προγράμματα αυτά, αποκτά και ένα πρόσθετο BONUS μορίων για την κατάταξή του σε κατηγορίες αστεριών. Στο σεμινάριο αυτό θα παρουσιαστούν αναλυτικά και με απλά λόγια τα προγράμματα “Ελληνικό Πρωινό” και “Boutique Hotel” του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και ο τρόπος με τον οποίο ένα ξενοδοχείο μπορεί να συμμετάσχει και να πιστοποιηθεί στα προγράμματα αυτά.

Σε ποιους απευθύνεται:
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη κύριων τουριστικών καταλυμάτων (Ξενοδοχεία) και κάθε ενδιαφερόμενο με το θέμα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
“Ελληνικό Πρωινό”
• Προϋποθέσεις Χορήγησης
• Διαδικασία Αίτησης
• Τεχνικές Προϋποθέσεις και Προϋποθέσεις Εδεσμάτων
• Απαραίτητη Τεκμηρίωση
• Διαδικασία Ελέγχου – Επιθεώρησης
“Boutique Hotel”
• Εισαγωγή – Φιλοσοφία του προγράμματος Boutique Hotel
• Προϋποθέσεις Ένταξης
• Διαδικασία Αίτησης
• Πρώτη Φάση Έγκρισης
• Δεύτερη Φάση Έγκρισης
• Υποχρεωτικά Κριτήρια Κατάταξης
• Προαιρετικά Κριτήρια Κατάταξης
• Διαδικασία Ελέγχου – Επιθεώρησης
Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν επίσης παραδείγματα και για τις δύο περιπτώσεις καθώς και θα υπάρχει αρκετός χρόνος για ερωτήσεις και απαντήσεις.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 12 Απριλίου 2021
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 17:30 – 20:30, 3 ώρες
ΚΟΣΤΟΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
(Διαδικτυακή παρακολούθηση)
Κόστος: 45,00e
Κόστος για φοιτητές, ανέργους, σε αναστολή: 35,00e
Για δηλώσεις συμμετοχής, ακολουθήστε τον σύνδεσμο:
https://www.eventora.com/el/Events/boutiquehotel_ellinikoproino

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ σε όσους έχουν παρακολουθήσει ήδη κάποιο σεμινάριο του Open Office.
ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ σε συλλόγους ή ομαδικές κρατήσεις.
Επικοινωνήστε μαζί μας:
email: openofficevolos@gmail.com
τηλ. 2421023099
Σημείωση: Για την διαδικτυακή παρακολούθηση, η χρήση μικροφώνου και κάμερας, δεν είναι υποχρεωτική. Μετά το τέλος του σεμιναρίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το υλικό του σεμιναρίου.

Σχετικά με τον εισηγητή

Ο Λουκάς Μπελλώνιας κατάγεται από τη Σαντορίνη, στην οποία ζει και δραστηριοποιείται από το 2011 με πλείστες συνεργασίες ως επιστημονικός συνεργάτης σε επιχειρήσεις, οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου. Από το 2015 έως σήμερα δραστηριοποιείται στο προσωπικό του τεχνικό γραφείο “Bellonias Engineering – Λουκάς Ν. Μπελλώνιας και Συνεργάτες”, το οποίο εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών προς τουριστικά καταλύματα στον τομέα των αδειοδοτήσεων, πιστοποιήσεων και υγιεινής και ασφάλειας.
Είναι διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Τεχνικού Πανεπιστημίου Μονάχου με αντικείμενο την Ανάλυση Συμπεριφοράς Καταναλωτή. Έχει συμμετάσχει σε ομάδες έργου στρατηγικής διαχείρισης τουριστικών προορισμών, έχει διατελέσει υπεύθυνος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και είναι εξωτερικός ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας για την αξιολόγηση προτάσεων χρηματοδότησης.
Για τον Λουκά, η πιο συναρπαστική πρόκληση στο κομμάτι του Τουρισμού, είναι η υποστήριξη στο ξεκίνημα μιας νέας επιχείρησης φιλοξενίας, η ανεύρεση των δυνατών σημείων της, η δημιουργία μιας ιδιαίτερης ταυτότητας, προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει και η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών ώστε ο επισκέπτης να επιστρέφει ως φίλος.

Αλλαγή Μεγέθους
Αντίθεση