Οι Τουριστικές Επιχειρήσεις στην σύγχρονη εποχή της Εμπειρίας

Οι Τουριστικές Επιχειρήσεις στην σύγχρονη εποχή της Εμπειρίας

Η σημερινή περίοδος χαρακτηρίζεται από πολλούς ως «Η Εποχή των Εμπειριών». Σήμερα, αποτελεί πρόκληση για κάθε τουριστική επιχείρηση η εναρμόνισή της στις νέες αυτές απαιτήσεις. Είναι ωστόσο η εμπειρία κάτι νέο στο κλάδο του τουρισμού; Οι περισσότεροι θα απαντήσουν πως όχι. Ωστόσο οι σημερινοί ταξιδιώτες επιζητούν κάτι περισσότερο από μια άριστη τουριστική υπηρεσία. Επιζητούν εκείνες τις στιγμές που θα κάνουν το ταξίδι τους αξέχαστο. Το παραπάνω γεγονός και η αλλαγή στις απαιτήσεις των τουριστών μεταβάλει και το σχεδιασμό των σύγχρονων τουριστικών επιχειρήσεων. Πλέον, στόχος της εκάστοτε τουριστικής επιχείρησης θα πρέπει να είναι η εις βάθος κατανόηση της εταιρικής της ταυτότητά και ο επανασχεδιασμός των προσφερόμενων εμπειριών της με βάση τα δικά της ιδιαίτερα πλεονεκτήματα.
Το συγκεκριμένο σεμινάριο στοχεύει στο να αποτελέσει κίνητρο προς προβληματισμό των επαγγελματιών στο τουρισμό για την σημερινή κατάσταση και το τρόπο που μπορούν να βελτιώσουν την θέση μιας επιχείρησης στην αγορά. Επιπλέον στοχεύει στο να κινητοποιήσει τους απασχολούμενος ώστε να αναζητήσουν εκείνες τις λύσεις που θα οδηγήσουν από την προσφορά τυποποιημένων τουριστικών υπηρεσιών στην προσφορά μοναδικών αξέχαστων εμπειριών.

Μαθησιακοί Στόχοι
Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στις βασικές αρχές που σχετίζονται με την ανάπτυξη και τη διαχείριση στρατηγικών σχεδίασης τουριστικών εμπειριών, οι οποίες μπορούν να συμβάλουν στην εκπλήρωση των προσδοκιών των σύγχρονων τουριστών.

Αποτελέσματα
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
– Κατανοούν τις διαστάσεις της τουριστικής εμπειρίας.
– Συζητούν τρόπους που μπορεί η τουριστική εμπειρία να επηρεάσει την ικανοποίηση των τουριστών.
– Συζητούν και να αναλύουν ζητήματα που σχετίζονται με τις προσδοκίες των τουριστών.

 

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Μελέτιος Ανδρινός

 

Σε αναμονή της οριστικοποίησης ημερομηνίας και ώρας.

Δηλώστε ενδιαφέρον συμμετοχής:

email: info@openofficevolos.gr, openofficevolos@gmail.com
τηλ. 2421023099, 6936831784, 6974325528

Αλλαγή Μεγέθους
Αντίθεση