ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ: Προστιθέμενη αξία στην παραγωγή σου

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ: Προστιθέμενη αξία στην παραγωγή σου

Nov 18, 2020 19:00

Τι είναι Οικοτεχνία και πώς μπορεί να δώσει αξία στην μικρή αλλά ποιοτική παραγωγή σου;

Ο επικεφαλής της εταιρείας InfoAgro, Γιάννης Περουλάκης, συζητάει μαζί μας τη σημασία της Οικοτεχνίας και τα οφέλη της.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η συζήτηση θα γίνει σε απευθείας σύνδεση με τον κ.Περουλάκη, θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του Open Office Volos στο Facebook.
● ΚΟΣΤΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ
● ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020
● ΩΡΑ: 7:00μμ
● ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνεται μέσω διαδικτύου live στη σελίδα του Open Office Volos στο Facebook.

Ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ
Γιάννης Περουλάκης
Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, ΜΒΑ // Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Σύμβουλος αγροτικών εκμεταλλεύσεων και επιχειρήσεων, διατηρεί ατομική επιχείρηση με αντικείμενο απασχόλησης, τις γεωργικές μελέτες, σχετιζόμενες με κοινοτικά προγράμματα (Επενδυτικά σχέδια βελτίωσης, Νέοι Αγρότες, Βιολογική γεωργία, Μείωση νιτρορύπανσης και άλλα), έχοντας μεγάλη εμπειρία στην σύνταξη των αιτήσεων ένταξης και υλοποίησης των εν λόγω προγραμμάτων. Είναι πιστοποιημένος από το ΓΕΩΤΕΕ ως συντάκτης επενδυτικών σχεδίων βελτίωσης και εσωτερικός επιθεωρητής συστημάτων ποιότητας ISO 22000:2005.

Έχει υπό την επίβλεψη του συστήματα ποιότητας τροφίμων για την απόκτηση των πιστοποιητικών AGRO 2.1 – 2.2 και GlobalGap

Είναι σύμβουλος συνεταιρισμών και επιχειρήσεων

Έχει απασχοληθεί ως εκπαιδευτής σε διάφορες δομές διδάσκοντας γεωργοοικονομικά μαθήματα (Μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων, Οργάνωση και διαχείριση γεωργικών εκμεταλλεύσεων, κλπ). Επίσης έχει απασχοληθεί σε προγράμματα ΤΟΠΣΑ σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Έχει συνεργασθεί με ιδιωτικά ΙΕΚ για την κατάρτιση προγραμμάτων σπουδών και προώθηση αυτών.

Αρθρογραφεί σε διάφορα ενημερωτικά site και είναι διαχειριστής του blog www.peroulakis.eu καθώς επίσης και πολλών εργαλείων Social Media (Facebook, Twitter, Instagram) με σκοπό την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων.

Αλλαγή Μεγέθους
Αντίθεση