Μικρά καταλύματα: Προβλήματα & λύσεις

Μικρά καταλύματα: Προβλήματα & λύσεις

Feb 02, 2021 19:00
Τα μικρά καταλύματα αποτελούν την πλειοψηφία των καταλυμάτων στην Ελλάδα και σίγουρα, ειδικά διανύοντας αυτή την πρωτόγνωρη κρίση του τελευταίου χρόνου, βρίσκονται αντιμέτωπα σε νέες προκλήσεις και καλούνται τόσο να εναρμονιστούν ταχύτατα με τις νέες τάσεις όσο και να προσαρμοστούν και να καλύψουν κενά του παρελθόντος.

Και όλα αυτά, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα πρόσληψης εξειδικευμένων συνεργατών και το λίγο σε αριθμό προσωπικό που διαθέτουν να πρέπει να λάβει πολλαπλούς ρόλους.
Για όλα τα προβλήματα και τις προκλήσεις των μικρών καταλυμάτων θα συζητήσουμε με τον Γιάννη Πρωτοπαπαδάκη, συνεργάτη του Open Office Volos και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις και κατευθύνσεις που θα λύσουν όλους τους προβληματισμούς των επιχειρηματιών.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η συζήτηση θα γίνει σε απευθείας σύνδεση με τους συνομιλητές, θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του Open Office Volos στο Facebook και το κανάλι του Open Office Volos στο YouTube.
● ΚΟΣΤΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ
● ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021
● ΩΡΑ: 7:00μμ
● ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνεται μέσω διαδικτύου live στη σελίδα του Open Office Volos στο Facebook και στο κανάλι του Open Office Volos στο YouTube.
Ο Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης είναι συγγραφέας, καθηγητής, blogger και εισηγητής σεμιναρίων σε θέματα μάρκετινγκ, ποιοτικής εξυπηρέτησης και διαχείρισης παραπόνων.
Μάθε περισσότερα γι’ αυτόν, ακολουθώντας το link:
https://bit.ly/34WL7XN
Αλλαγή Μεγέθους
Αντίθεση