Κάνε τη ζωή σου “Ποδήλατο”: Γιώργος Παπουτσόγλου

Κάνε τη ζωή σου “Ποδήλατο”: Γιώργος Παπουτσόγλου

Jan 20, 2021 19:00

Η μοναδική αίσθηση της κίνησης με την ελάχιστη δυνατή ανθρώπινη προσπάθεια που δίνει το ποδήλατο, το κάνει να μοιάζει με το τέλειο όχημα στο δρόμο της ελευθερίας.

Μία ελευθερία που από τα πρώτα κιόλας βήματά τους τα περισσότερα παιδιά προσπαθούν να κατακτήσουν και συνεχίζουν να διατηρούν όσοι ενήλικες νιώθουν μέσα τους ακόμη παιδιά.
Κι όχι μόνο, αφού, εκτός από την καθημερινότητά μας, το ποδήλατο μπορεί κάλλιστα να συνοδεύσει ακόμη και τις διακοπές μας και να μας προσφέρει μια τελείως διαφορετική οπτική του τόπου που επιλέξαμε για ξεκούραση.
Σ’ αυτή τη συζήτηση με τον Γιώργο Παπουτσόγλου, ιδιοκτήτη της εταιρείας υπαίθριων δραστηριοτήτων Cycle+hike (www.cucleplushike.gr) , θα συζητήσουμε πόσο ωφέλιμο μπορεί να αποδειχτεί το ποδήλατο στην υγεία μας και πόσα ανεξερεύνητα μέρη μπορούμε να ανακαλύψουμε κάνοντας ποδήλατο στις πλαγιές του Πηλίου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά από αυτή την γεμάτη ενέργεια συζήτηση, η φράση “έγινε η ζωή μου ποδήλατο”, δε θα σας τρομάζει καθόλου!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η συζήτηση θα γίνει σε απευθείας σύνδεση με τους συνομιλητές, θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του Open Office Volos στο Facebook και το κανάλι του Open Office Volos στο YouTube.
● ΚΟΣΤΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ
● ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021
● ΩΡΑ: 7:00μμ
● ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνεται μέσω διαδικτύου live στη σελίδα του Open Office Volos στο Facebook και στο κανάλι του Open Office Volos στο YouTube.

Αλλαγή Μεγέθους
Αντίθεση