Η σταθερή αξία της φιλοξενίας με μια αναδρομή στο παρελθόν…

Η σταθερή αξία της φιλοξενίας με μια αναδρομή στο παρελθόν…

Apr 06, 2021 19:00

Μια αναδρομή στο παρελθόν, δεν έχει μόνο ως αποτέλεσμα το κάλεσμα ωραίων στιγμών και αναμνήσεων αλλά κυρίως μας υπενθυμίζει τις σταθερές αξίες της ζωής που διαρκούν πάντα.

Η εμπειρία της αυθεντικής φιλοξενίας δεν αλλοιώνεται περνώντας ο καιρός αφού βασίζεται σε γερά θεμέλια σταθερών αξιών και αυτά έρχεται ο κ. Ευάγγελος Μαλακούκος να μας υπενθυμίσει σ αυτή τη συζήτηση.

Μέσα από τα μάτια ενός ανθρώπου που έζησε τον Ελληνικό Τουρισμό στο πικ του, από θέσεις όπως αυτής της διεύθυνσης του γνωστού τότε ΞΕΝΙΑ Τσαγκαράδας, θα μας μιλήσει για την Τουριστική Εμπειρία, όπως την έζησε εκείνος και μαζί θα βρούμε τα κοινά των 2 εποχών και θα μάθουμε από την πολυετή εμπειρία του.

Ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΜΑΣ
Ο Ευάγγελος Μαμαλούκος είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου (ΑΣΤΕ) το 1975, ξεκίνησε την καριέρα του σαν καθηγητής τεχνικών μαθημάτων στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων (ΣΤΕ) Πάρνηθος (1978-79) και όντας πνεύμα ανήσυχο εγκατέλειψε την θέση του δασκάλου στη σχολή και από το 1979 άρχισε να δουλεύει για τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) αρχής γενομένης από τα Ξενία λουτρών Κυλλήνης . Μετατέθηκε στη συνέχεια στο Ξενία Πορταριάς σαν υπεύθυνος υποδοχής και κρατήσεων και από το 1987 διορίστηκε διευθυντής στο Ξενία Τσαγκαράδας μέχρι την αποκρατικοποίηση των Ξενία το 1998, όταν και πήρε μετάθεση ως υπάλληλος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στην Π.Υ.Τ. Θεσσαλίας, με έδρα το Βόλο με αντικείμενο την αδειοδότηση και τον έλεγχο των πάσης φύσεως τουριστικών επιχειρήσεων, μέχρι και το 2013 οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Παράλληλα, πήρε πιστοποίηση από το Ελληνικό Κέντρο Πιστοποίησης (ΕΚΕΠΙΣ) για να διδάσκει και ενήλικες, έχοντας στο ενεργητικό του εκατοντάδες ώρες διδασκαλίας σε διάφορα ΚΕΚ, στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Βόλου και σε ιδιωτικές σχολές με τελευταία την Le Gourmet Βόλου, στην οποία υπηρέτησε 7 χρόνια, έχοντας σαν αντικείμενα κυρίως την εστιατορική τέχνη, το μπαρ, την οινολογία και ότι έχει σχέση με ξενοδοχειακά αντικείμενα. Επίσης,ως υπάλληλος του ΕΟΤ, είχε ρόλο συμβουλευτικό σε διάφορους Δήμους της Θεσσαλίας, όσον αφορά στην τουριστική ανάπτυξη των περιοχών τους.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η συζήτηση θα γίνει σε απευθείας σύνδεση με τον συνομιλητή, θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του Open Office Volos στο Facebook και το κανάλι του Open Office Volos στο YouTube.
● ΚΟΣΤΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ
● ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τρίτη 6 Απριλίου 2021
● ΩΡΑ: 7:00μμ
● ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνεται μέσω διαδικτύου live στη σελίδα του Open Office Volos στο Facebook και στο κανάλι του Open Office Volos στο YouTube.

Αλλαγή Μεγέθους
Αντίθεση