Η “Λουκουμόσκονη” στην Open Book Day!

Η “Λουκουμόσκονη” στην Open Book Day!

Oct 12, 2020 19:00

Το Open Office Volos φιλοξενεί την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, στην Open Book Day, ένα νεοφώτιστο μυθιστόρημα αυτή τη φορά μια συντοπίτισσάς μας της Τέσης Παπαθανασίου.

Γεννήθηκε στην Αθήνα ενώ έχει καταγωγή από τον Αλμυρό Μαγνησίας και καταβολές από την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη. Σπούδασε Γεωλόγος και εργάστηκε στο Ινστιτούτο Επιταχυντικών Συστημάτων και Εφαρμογών του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου σταμάτησε για να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά. Είναι παντρεμένη και ζει με την οικογένειά της στην Αθήνα.

Της αρέσουν πολύ τα μαθηματικά, η μουσική και τα μυστήρια. Η μεγάλη της αγάπη για τη συγγραφή ήταν αυτή που την έκανε να στραφεί σε σεμινάρια δημιουργικής γραφής. Έχει γράψει αρκετά διηγήματα και άρθρα για πλήθος ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.

Παράλληλα, εργάστηκε εθελοντικά σε παιδική βιβλιοθήκη όπου διοργάνωσε διαδραστικά παιχνίδια για τα παιδιά, συγγράφοντας και παρουσιάζοντας ιστορίες με μυστήρια και γρίφους.

 

Η “Λουκουμόσκονη” είναι το πρώτο μυθιστόρημα της Τέσης.
Έλατε να τη γνωρίσουμε καλύτερα, την ίδια και το πρώτο της έργο!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του Open Office Volos στο Facebook αλλά και στο χώρο του Open Office Volos όπου η είσοδος είναι δωρεάν.
● ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020
ΩΡΑ: 7:00μμ
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνεται στο χώρο του Open Office και μέσω διαδικτύου live στη σελίδα του Open Office Volos στο Facebook.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
email: openofficevolos@gmail.com
τηλ. 2421023099, 6936831784, 6974325528

Αλλαγή Μεγέθους
Αντίθεση