Η Γλώσσα του Σώματος ως πολύτιμο επαγγελματικό εργαλείο

Η Γλώσσα του Σώματος ως πολύτιμο επαγγελματικό εργαλείο

Feb 25, 2021 19:00
Τι είναι η Γλώσσα του Σώματος;
Με απλά λόγια:
Η γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει τα πραγματικά συναισθήματα και τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων ανεξάρτητα με το τι ισχυρίζονται. Δηλαδή τι πραγματικά σκέφτεται αυτός ή αυτή που έχετε απέναντί σας και τι θα κάνει ασχέτως με το τι σας λέει.

Είτε είστε μάνατζερ, δικηγόρος, εκπαιδευτικός, κοινωνικός λειτουργός, στέλεχος επιχείρησης ή απλά κάποιος που ενδιαφέρεται να επικοινωνεί σε βάθος με τους γύρω του, η γνώση της γλώσσας του σώματος θα σας βοηθήσει να παίρνετε σωστότερες αποφάσεις και να χτίσετε καλύτερες επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις με τους ανθρώπους που συναντάτε καθημερινά.
Θα συζητηθεί:
* τι είναι η γλώσσα του σώματος
* για ποιους λόγους είναι σημαντική η συγκεκριμένη γνώση
* ποιους αφορά
* πώς μπορεί η συγκεκριμένη γνώση να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας
* Tips αποκωδικοποίησης
* do’s and dont’s
* εργαλεία ανίχνευσης ψεύδους.
Ο συνομιλητής
Ο Μάριος Βογιατζής , ενεργός επιχειρηματικά για 25 χρόνια με δραστηριότητα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, είναι ο αποψινός συνομιλητής μας και ιδρυτής του πρώτου Ινστιτούτου Γλώσσας Σώματος στην Ελλάδα.
Κατέχει τους τίτλους του Body language Expert, Certified Nagotiator & Lie Detection Expert.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η συζήτηση θα γίνει σε απευθείας σύνδεση με τους συνομιλητές, θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του Open Office Volos στο Facebook και το κανάλι του Open Office Volos στο YouTube.
● ΚΟΣΤΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ
● ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
● ΩΡΑ: 7:00μμ
● ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνεται μέσω διαδικτύου live στη σελίδα του Open Office Volos στο Facebook και στο κανάλι του Open Office Volos στο YouTube
Αλλαγή Μεγέθους
Αντίθεση