Η γαστρονομική εμπειρία στο επίκεντρο των ταξιδιών μας!

Η γαστρονομική εμπειρία στο επίκεντρο των ταξιδιών μας!

Jan 13, 2021 19:00
Πως οι γεύσεις και τα αρώματα ενός τόπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να ενισχυθεί η εμπειρία των πελατών μας;
Η οικογένεια Καραΐσκου ζει και δημιουργεί στην Πορταριά Πηλίου με βασικό πυλώνα των δραστηριοτήτων της την τοπική γαστρονομία.

Το Kritsa Gastronomy Hotel, το Aeriko smells and flavors café και το Αγρόκτημα Καραϊσκου είναι μια ομάδα επιχειρήσεων που στοχεύουν στην ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου του Πηλίου.
Οι εποχικές πρώτες ύλες που παράγονται στο αγρόκτημα, η χρήση τους στο βραβευμένο πρωινό του ξενοδοχείου και στο μενού του εστιατορίου, η αξιοποίηση τους στην προετοιμασία μοναδικών γλυκών και ποτών στο cafe, έως και η οργάνωση μαθημάτων μαγειρικής στο αγρόκτημα αλλά και το μοναδικού farm-2-table εστιατορίου εντός του αγροκτήματος έχουν ως στόχο ο κάθε επισκέπτης να πάρει μια γεύση από το Πήλιο.
Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου o Στέφανος Καραΐσκος και ο Μελέτιος Ανδρινός θα μας μιλήσουν για όλη αυτή την προσπάθεια, την σημασία της γαστρονομίας σε ένα τόπο και το τρόπο που αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί από μικρές επιχειρήσεις.
Αλλαγή Μεγέθους
Αντίθεση