ΕΣΤΙΑΣΗ: Επανεκκίνηση ή νέα αρχή;

ΕΣΤΙΑΣΗ: Επανεκκίνηση ή νέα αρχή;

Mar 19, 2021 19:00
Σε τι κατάσταση θα βρει την Εστίαση το νέο ξεκίνημα της αγοράς;
Το άνοιγμα της Εστίασης σημαίνει Επανεκκίνηση ή μήπως μιλάμε για μια Νέα Αρχή;
Μήπως είναι ΤΩΡΑ η ευκαιρία για διορθώσεις, αλλαγές και επανέλεγχο της επιχείρησης από την βάση της;

Σε ποιους είναι απαραίτητο το σεμινάριο που διοργανώνεται από το Open Office Volos, με ομιλητή τον Ανδρέα Διακοδημήτρη σχετικά με την Εστίαση, ποια η θεματολογία του και σε τι θα βοηθήσει μια επιχείρηση;
Αυτά αλλά σίγουρα ακόμη περισσότερα θα συζητήσουμε με τον Ανδρέα Διακομήτρη, την Παρασκευή 19 Μαρτίου, στις 7:00μμ, σε μια κουβέντα που θα μεταδοθεί live από το Facebook & Youtube δωρεάν.
Και είναι βέβαιο πως θα πάρουμε σημαντικότατες πληροφορίες και συμβουλές από έναν ειδικό του κλάδου.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η συζήτηση θα γίνει σε απευθείας σύνδεση με τον συνομιλητή, θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του Open Office Volos στο Facebook και το κανάλι του Open Office Volos στο YouTube.
● ΚΟΣΤΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ
● ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Παρασκευή Μαρτίου 2021
● ΩΡΑ: 7:00μμ
● ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνεται μέσω διαδικτύου live στη σελίδα του Open Office Volos στο Facebook και στο κανάλι του Open Office Volos στο YouTube.
Ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΜΑΣ
Ανδρέας Διακοδημήτρης
Project Manager & Συνιδιοκτήτης ΜΕΖΕΝ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το ξημέρωμα της 11ης Δεκεμβρίου 1973 με καταγωγή την Οδησσό, την Σμύρνη, την Κώ και το Πολύδροσο της Ηπείρου. Με την μυρωδιά του γλυκάνισου , των βαρελιών και της ρητίνης να σχηματίζουν την μνήμη της γεύσης του τον Νοέμβρη του 2013 αποφάσισε να ασχοληθεί με την αγαπημένη του συνήθεια…
Σπούδασε στην Σχολή Επιχειρησιακών Σπουδών του BCA Διοίκηση Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές WBL MBA στο πανεπιστήμιο του Middlesex στο Λονδίνο.
Κατέχει πιστοποιήσεις Customers service, train the trainer της A&A Partners.
Έχει πραγματοποιήσει εκπαίδευση Operation Procedures από την Goldaxia.
Ολοκλήρωσε με επιτυχία εκπαίδευση Στρατηγικής και ηγεσίας από το Leaders Lab.
Έχει διατελέσει εκπαιδευτής σε σεμινάρια Με τίτλο: “Quality of service in tourism businesses και Quality of service in F&B businesses”.
Διατέλεσε για 18 χρόνια γενικός διευθυντής , διευθύνων σύμβουλος και περιφερειακός διευθυντής ξενοδοχειακών επιχειρήσεων 4 και 5 αστέρων μικρής και μεσαίας δυναμικότητας.
Παράλληλα έχει διατελέσει επίσημος συνεργάτης της πρεσβείας της Τυνησίας στην προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού της χώρας.
Από το 2013 διατηρεί την ιδιότητα του project manager και sommelier του ΜΕΖΕΝ ενώ παράλληλα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις των τομέων της μεταποίησης , φιλοξενίας κι επισιτισμού. Το 2015 παρουσίασε Masterclass με θέμα τα Ελληνικά αποστάγματα στους head bartenders των 50 καλύτερων Bar παγκοσμίως και το ίδιο έτος τον χάρτη της Ελληνικής γαστρονομίας στο FoodHallen του Άμστερνταμ για λογαριασμό της Ελληνικής Πρεσβείας.
Το 2017 το project ΜΕΖΕΝ βραβεύθηκε με το χρυσό βραβείο ΕΣΤΙΑ ως Food Business Innovator.
Από το 2018 διδάσκει οινολογία , οργάνωση και διοίκηση εστιατορίου , οργάνωση και λειτουργία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τουρισμό στην τουριστική ακαδημία του ΙΕΚ Δήμητρα. Παράλληλα συμμετέχει ως εισηγητής σε σεμινάρια του ΙΝΣΕΤΕ .
Αλλαγή Μεγέθους
Αντίθεση