“Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο: Βασικές Αρχές Γευσιγνωσίας”

“Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο: Βασικές Αρχές Γευσιγνωσίας”

Mar 16, 2021 19:00
Με την Αννίτα Ζάχου, Γεωπόνο, Εμπειρογνώμων Δοκιμάστρια Παρθένων Ελαιολάδων, διπλωματούχα του Πανεπιστημίου της Jaen & πιστοποιημένη από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαίας (IOC), Τεχνικό Σύμβουλο Παραγωγής και Διασφάλισης Ποιότητας Ελαιολάδου, Εκπαιδεύτρια Γαστρονομίας Ελαιολάδου σε Επαγγελματίες της Εστίασης, Σύμβουλο Ελαιοτουρισμού και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, θα συζητήσουμε για μια ακόμη φορά για τον πρωταγωνιστή της κουζίνας μας και της καθημερινής μας διατροφής, το συστατικό που καταναλώνουμε καθημερινά σε όλη μας τη ζωή.

Και θα παρουσιάσουμε το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου, για τα θέματά του, σε ποιους απευθύνεται, πως θα πραγματοποιηθεί το πρακτικό σκέλος της γευσιγνωσίας και τα οφέλη που θα αποκομίσουν οι συμμετέχοντες για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους.
Αλλαγή Μεγέθους
Αντίθεση