Ίδρυση εταιρείας στη Ρουμανία. Ευκαιρίες, οφέλη και διαδικασίες.

Ίδρυση εταιρείας στη Ρουμανία. Ευκαιρίες, οφέλη και διαδικασίες.

Apr 08, 2021 19:00
Ρουμανία, 2021.
Η χαμηλότερη φορολογία και η δυνατότερη εσωτερική αγορά.
Ποιες ευκαιρίες δημιουργούνται; Πώς μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε;
Για όλα τα οφέλη της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην χώρα αυτή θα μας μιλήσει ο διευθύνων σύμβουλος της MORE Consulting, o Ηλίας Παπαγεωργιάδης.

Η εταιρεία MORE Consulting στα 30 χρόνια εργασίας τους, εκ των οποίων τα 17 με πετυχημένη επαγγελματική παρουσία στη Ρουμανία έχει να παρουσιάσει πολλούς λόγους για τους οποίους αξίζει να δημιουργήσει κάποιος μια εταιρεία στην Ρουμανία.
Ο Ηλίας Παπαγεωργιάδης είναι ο διευθύνων σύμβουλος της MORE Consulting. Ασχολείται με το επιχειρείν τα τελευταία 27 χρόνια, έχοντας κάνει τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα μαζί με τον Γρηγόρη, στον χώρο της παροχής υπηρεσιών, marketing και Μ.Μ.Ε. Η ζωή του άλλαξε όταν αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να επιλέξει τη Ρουμανία το 2004 ως νέο τόπο επαγγελματικής δραστηριότητας. Από τότε, μαζί με τον αδερφό του, έχουν δημιουργήσει πετυχημένα projects στα Ακίνητα, τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, το Εμπόριο και την Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών.
Ο Ηλίας είναι πρόεδρος του Ρουμανικού Συνδέσμου Βιομάζας και Βιοαερίου και από το 2015 ως το 2019 υπηρέτησε ως εκλεγμένο μέλος του Bioenergy Europe, ενος από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συνδέσμους στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Ήταν επίσης αντιπρόεδρος της Ρουμανικής Αγροτικής Συνομοσπονδίας ProAgro (αντίστοιχο της ΠΑΣΕΓΕΣ) και σήμερα είναι ενεργό μέλος του Ρουμανικού Συνδέσμου Παραγωγών Τροφίμων (APAR) και της Ρουμανικής Συνομοσπονδίας “UPR Business Romania”.
Αλλαγή Μεγέθους
Αντίθεση