Άλλαξε τον κόσμο σου, αλλάζοντας τη φωνή σου!

Άλλαξε τον κόσμο σου, αλλάζοντας τη φωνή σου!

Apr 15, 2021 19:00
Η ικανότητα να μαγνητίζει κάποιος τον συνομιλητή ή το κοινό, με τη φωνή και την ομιλία του, διδάσκεται!
Συγκεκριμένα, ο όγκος, η έκταση, το ηχόχρωμα, ο τόνος και άλλα χαρακτηριστικά της φωνής μεταδίδουν πληροφορίες για το πώς νιώθει και πώς σκέπτεται κάποιος. Αν βιώνει εσωτερική γαλήνη και σταθερότητα στη ζωή του ή αισθάνεται θυμό, απογοήτευση, φόβο, ανασφάλεια κ.λπ., αν διαθέτει αυτοπεποίθηση, αν είναι ευτυχισμένος.

Η ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας Νίνα Καλούτσα, κάτοχος διπλώματος και μάστερ Όπερας του Κρατικού Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας, στα 20 χρόνια της διδασκαλίας της έχει μεταδώσει τη γνώση και την εμπειρία της σε περισσότερους από 3.000 άτομα, εκπαιδευτικούς, πολιτικούς, επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών και οργανισμών, σε σεμινάρια φωνής, δημόσιας ομιλίας, one-to-one coaching και team building.
Το Open Office Volos, με πολύ χαρά, φιλοξενεί την κυρία Νίνα Καλούτσα, την Πέμπτη 15 Απριλίου, στις 7:00μμ, για να μας αποκαλύψει τα μικρά αλλά πολύτιμα μυστικά που κρύβονται στην φωνή μας και που θα βελτιώσουν την επιρροή μας στο επαγγελματικό και το προσωπικό μας περιβάλλον, αποκτώντας βαθιά και γεμάτη αυτοπεποίθηση φωνή, καθώς και δεξιότητες δημόσιας ομιλίας.
Θα μιλήσουμε για το Webinar: “Μεταμορφώστε τη φωνή & τη δημόσια ομιλία σας” (https://ninakaloutsa.com/activities/seminaria-gia-olous/ ) που διοργανώνει η ίδια στις 17 & 18 Απριλίου προσφέροντας το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ στους φίλους του Open Office Volos, 1 ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο παραπάνω webinar!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η συζήτηση θα γίνει σε απευθείας σύνδεση με την συνομιλήτρια, θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του Open Office Volos στο Facebook και το κανάλι του Open Office Volos στο YouTube.
● ΚΟΣΤΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ
● ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέμπτη 15 Απριλίου 2021
● ΩΡΑ: 7:00μμ
● ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνεται μέσω διαδικτύου live στη σελίδα του Open Office Volos στο Facebook και στο κανάλι του Open Office Volos στο YouTube.
Αλλαγή Μεγέθους
Αντίθεση