Project ΜεΖεν :
20 Νοεμβρίου 2013 , 12 το μεσημέρι η ιστορία ενός Βολιώτικου startup αρχίζει…
Ποιοι είναι οι τύποι πίσω από αυτόν τον Γαστρονομικό Θίασο….
Γιατί ασχολούνται με το Τσίπουρο και τι σχέση μπορεί να έχει με την Νέα Ελληνική Κουζίνα;
Και τελικά, πού ακριβώς θέλουν να φτάσουν;
Σ’ αυτή την κουβέντα, θα τα μάθουμε όλα και κυρίως θα δούμε πως όταν σκεφτείς και σχεδιάσεις σωστά, το όνειρο γίνεται στόχος κι ο στόχος φτάνεται!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το ιδανικό θα ήταν να κάναμε αυτή την κουβέντα πίνοντας τσιπουράκι στο χώρο του ΜεΖεν αλλά είπαμε να μην μπλέξουμε στα πόδια του Σεφ!
Θα έρθει όμως το ΜεΖεν σε εμάς!
Θα κουβεντιάσουμε με τον Ανδρέα Διακοδημήτρη έστω και ξεροσφύρι!
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του Open Office Volos στο Facebook αλλά και στο χώρο του Open Office Volos όπου η είσοδος είναι δωρεάν (για την παρουσία σας στο χώρο, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή καθώς, λόγω μέτρων προστασίας, ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος).
● ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ!
● ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020
● ΩΡΑ: 7:00μμ
● ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνεται στο χώρο του Open Office και μέσω διαδικτύου live στη σελίδα του Open Office Volos στο Facebook.
● ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
email: openofficevolos@gmail.com
τηλ. 2421023099, 6936831784, 6974325528