Βασικός σκοπός του εργαστηρίου είναι να μεταφέρει γνώσεις για υγιεινές λύσεις διατροφής με οικονομία χρόνου και χρήματος.
Με άλλα λόγια τους τρόπους επεξεργασίας των πρωτογενών υλικών (φρούτα, λαχανικά, ψάρια, κρέας, κλπ) την εποχή της αφθονίας τους, ώστε να μπορούν να μετατραπούν σε χρήσιμα σύνθετα προϊόντα και να αποθηκευτούν για μακροχρόνια χρήση.
Feb
26, 2021
Συντηρώ τις τροφές σε σπιτική κουζίνα και αυξάνω το επίπεδο της διατροφικής μου αυτάρκειας.
Βασικός σκοπός του εργαστηρίου είναι να μεταφέρει γνώσεις για υγιεινές λύσεις ...