Jan 13, 2021

Η γαστρονομική εμπειρία στο επίκεντρο των ταξιδιών μας!

Πως οι γεύσεις και τα αρώματα ενός τόπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ...
Oct 14, 2020

Γαστρονομικός θίασος ΜΕΖΕΝ: 7 χρόνια Αγάπη και Τσίπουρο!

20 Νοεμβρίου 2013 , 12 το μεσημέρι η ιστορία ενός Βολιώτικου ...

Η γαστρονομική εμπειρία στο επίκεντρο των ταξιδιών μας!

Jan 13, 2021 19:00
Πως οι γεύσεις και τα αρώματα ενός τόπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να ενισχυθεί η εμπειρία των πελατών μας;
Η οικογένεια Καραΐσκου ζει και δημιουργεί στην Πορταριά Πηλίου με βασικό πυλώνα των δραστηριοτήτων της την τοπική γαστρονομία.

(περισσότερα…)

Μάθετε περισσότερα

Γαστρονομικός θίασος ΜΕΖΕΝ: 7 χρόνια Αγάπη και Τσίπουρο!

Oct 14, 2020 19:00

Project ΜεΖεν :
20 Νοεμβρίου 2013 , 12 το μεσημέρι η ιστορία ενός Βολιώτικου startup αρχίζει…

Ποιοι είναι οι τύποι πίσω από αυτόν τον Γαστρονομικό Θίασο….
Γιατί ασχολούνται με το Τσίπουρο και τι σχέση μπορεί να έχει με την Νέα Ελληνική Κουζίνα;
Και τελικά, πού ακριβώς θέλουν να φτάσουν;

Σ’ αυτή την κουβέντα, θα τα μάθουμε όλα και κυρίως θα δούμε πως όταν σκεφτείς και σχεδιάσεις σωστά, το όνειρο γίνεται στόχος κι ο στόχος φτάνεται!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το ιδανικό θα ήταν να κάναμε αυτή την κουβέντα πίνοντας τσιπουράκι στο χώρο του ΜεΖεν αλλά είπαμε να μην μπλέξουμε στα πόδια του Σεφ!
Θα έρθει όμως το ΜεΖεν σε εμάς!
Θα κουβεντιάσουμε με τον Ανδρέα Διακοδημήτρη έστω και ξεροσφύρι!

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του Open Office Volos στο Facebook αλλά και στο χώρο του Open Office Volos όπου η είσοδος είναι δωρεάν (για την παρουσία σας στο χώρο, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή καθώς, λόγω μέτρων προστασίας, ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος).

 

ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020
ΩΡΑ: 7:00μμ
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνεται στο χώρο του Open Office και μέσω διαδικτύου live στη σελίδα του Open Office Volos στο Facebook.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
email: openofficevolos@gmail.com
τηλ. 2421023099, 6936831784, 6974325528

Μάθετε περισσότερα