Η σωστή βάση για κάθε online business ή content site (blog), είναι το σωστό αρχικό website. Ένα λάθος αρχικό website, σημαίνει εκατοντάδες ή/και χιλιάδες πεταμένα ευρώ σε χαμένες ευκαιρίες, διορθώσεις λαθών. Σημαίνει εκατοντάδες εργατοώρες χαμένες, με το κόστος που κάθε μία από αυτές έχει. Τα διάσπαρτα άρθρα -ακόμη και στις αξιόπιστες online πηγές- δεν δείχνουν πώς να φτιάξεις βήμα-βήμα ένα σωστό SEO website, ώστε πάνω σε αυτό να χτίσεις περαιτέρω τις ενέργειες Marketing. Μόνο ένα δομημένο course σε μαθαίνει πώς να το κάνεις αυτό. Με αυτό το course αποφεύγονται όλα τα Rookie Mistakes, μια και καλή και ξεκινάμε σωστά, μια και καλή.

Το Course αυτό είναι από το ελάχιστα σε διεθνές επίπεδο που είναι πλήρη, και αυτό δεν είναι ευφημισμός. Όταν το δημιουργήσαμε στο μυαλό μας είχαμε αυτό σαν standard και όχι να φτιάξουμε άλλο ένα σετ από 2-minute videos για το πώς να κάνεις αποσπασματικά το «τάδε και το δείνα». Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε τέτοια μορφή, παρά μόνο υποσύνολο του, ενώ στο εξωτερικό είναι ελάχιστα εκείνα που πάνε σε τέτοιο βάθος ώστε ο εκπαιδευόμενος να μπορεί να υλοποιήσει ένα πλήρες και σωστό website από το μηδέν, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού.

Το course αυτό διακρίνεται από τη δομημένη μορφή του με ακριβή βήματα και αιτιολόγηση κάθε βήματος, για την υλοποίηση ενός πλήρους SEO website. Ως πλατφόρμα υλοποίησης χρησιμοποιείται το διάσημο WordPress, αλλά η θεματολογία και τα βήματα εφαρμόζονται ως έχουν και για άλλες πλατφόρμες (π.χ. Drupal, Joomla, Wix, κ.λ.π)

Το course δεν είναι συλλογή άρθρων αλλά κανονικό elearning πρόγραμμα, όπου στη λήξη του εκδίδεται και το απαραίτητο Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Ο εκπαιδευόμενος έχει πρόσβαση για 6 μήνες και λαμβάνει εβδομαδιαία βοήθεια σε online live meetings (Zoom) για την επίλυση των αποριών του, καθώς και για συμβουλές για τη δική του επιχείρηση.

Στο σύνολο αυτών, των γνώσεων και των υπηρεσιών αντανακλάται και η αξία που έχει όλο αυτό το course.

Ο εκπαιδευόμενος έχει 2 επιλογές με τις οποίες μπορεί να κάνει τα ίδια μαθήματα. Ο ένας είναι ο self-paced τρόπος και εβδομαδιαία επίλυση αποριών, και ο άλλος είναι με guided lessons όπου ο εκπαιδευτής είναι παρών και παραδίδει online το  μάθημα σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες εκπαίδευσης (τμήματα μικρών ομάδων).

Γιατί το φτιάξαμε;

Είναι καιρός για απομυθοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Η τεχνολογία πλέον υπάρχει ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί μόνος του να ασχοληθεί και να φτιάξει το δικό του website. Παλαιότερα αυτό δεν ήταν εφικτό. Αυτή όλη η πληροφορία, σε δομημένη μορφή, μπορεί να βοηθήσει κάθε νέο επιχειρηματία, όπου και αν βρίσκεται, ώστε να προωθήσει αυτό που θέλει online και να βγάλει χρήματα από αυτό με τα ελάχιστα δυνατά έξοδα ή κόστος επένδυσης.

Γλώσσες

Το σύνολο της ύλης είναι στα Αγγλικά (το support είναι Ελληνικά/Αγγλικά), γιατί (πλέον του διεθνούς μας πελατολογίου) όλα τα σοβαρά εργαλεία που δείχνουμε στο Course για το πώς να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, είναι στα Αγγλικά και όχι στα Ελληνικά.  Στην Ελλάδα υπάρχουν -δυστυχώς- 2-3 εργαλεία που «διατείνονται» ότι δίνουν μέρος της πληροφορίας που θα πάρεις από τα σοβαρά μεγάλα αλλά αυτό δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. Τα «Ελληνικά εργαλεία» δίνουν με πολύ μεγάλο κόστος, ένα κλάσμα της πληροφορίας που μπορείς να πάρεις (και για την Ελληνική αγορά) από τα μη Ελληνικά, ενώ μπορείς να έχεις περισσότερη κρίσιμη πληροφορία με ένα κλάσμα του κόστους (από τα μη Ελληνικά). Και αυτά όλα τα δείχνουμε και τα εξηγούμε, καθώς και τη χρήση των εργαλείων, μέσα στο Course.

Ποιους αφορά

Co-working Business Team.

Κυριολεκτικά, αφορά όλους όσους θέλουν να φτιάξουν (ή να διορθώσουν) ένα εταιρικό website, Blog, Eshop οποιασδήποτε μορφής για οποιοδήποτε λόγο και για να κάνουν monetization (π.χ. τα content/blog websites). Αφορά και εκείνους που θέλουν να φτιάχνουν websites για τρίτους, αφού δείχνει επακριβώς και βήμα-βήμα, όλη τη διαδικασία υλοποίησης, ξεκινώντας και από το domain name(!).

Σε κάθε βήμα δίνεται επίσης το «γιατί» πρέπει κάτι να γίνει με τον Χ τρόπο και τα προβλήματα που αποφεύγονται στο μέλλον, λόγω του κάθε «γιατί».

Η δομημένη θεματολογία περιλαμβάνει τα παρακάτω. Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα του Course, εδώ: https://elearning.channeldoubler.co.uk/wordpress-seo-course-online/?ref=Openoffice

Περιλαμβάνονται, όλα τα αναλυτικά βήματα, κείμενα, videos, screenshots και οδηγίες για τα παρακάτω. Κάθε bullet περιλαμβάνει πλήθος sub topics:

 • Πως ξεκινάμε ένα website από το μηδέν
 • Πως αξιολογούμε πλήρως ένα νέο ή/και υφιστάμενο domain name
 • Πως αξιολογούμε ένα Theme/Template
 • Πως αξιολογούμε, επιλέγουμε Hosting και τι ζητάμε από αυτό
 • Πλήρες -για κάθε νέα WordPress version- οδηγό χρήσης (210+ σελίδες με screenshots, tooltips, οδηγίες)
 • Όλοι οι σωστοί τρόποι εγκατάστασης WordPress
 • Κατασκευάζοντας το website
 • Branding και Logo
 • Πλήρης ανάλυση και βήμα-βήμα οδηγίες setup όλων των κρίσιμων base plugins που χρειάζεται κάθε website, ασχέτως για ποια αγορά φτιάχνεται
 • Πλήρης οδηγός και βήματα για Pagespeed Optimization (βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης)
 • Πλήρης οδηγός για Security Optimization
 • Ανάλυση της διαδικασίας Ranking στις μηχανές αναζήτησης και ο ρόλος της στη δομή και το περιεχόμενο του website
 • Βήμα προς βήμα εύρεση των σωστών keywords για σωστό On-Page SEO
 • Βήμα προς βήμα ανάλυση του πως χτίζουμε τη βασική δομή και πλοήγηση για SEO
 • Όλη η διαδικασία επιλογής των Money Keywords και Marketing Keywords και πως αυτά συνδέονται με το On-Page SEO
 • Βήμα προς βήμα επίδειξη 3 εργαλείων εύρεσης δεδομένων και αξιολόγησης για τα Keywords, ακόμη και με τις δωρεάν version τους(!)
 • Πλήρης Ανάλυση Ανταγωνισμού, δεδομένα και η χρήση τους στη δομή του site και στο περιεχόμενο
 • Πλήρης, βήμα-βήμα, συγγραφή SEO περιεχομένου με επεξήγηση του γιατί και του πως σε κάθε ένα SEO στοιχείο και του ρόλου του στη σελίδα αλλά και στο σύνολο του website
 • Content SEO παραδείγματα
 • Σωστό setup για Metrics, Analytics
 • WooCommerce και πως φτιάχνουμε το σωστό eshop
 • Επτά (7) τύποι Monetization ή αλλιώς “Πώς να βγάλετε λεφτά από ένα content website/blog”. Πηγές, αναφορές, do’s and don’ts, πότε και πως το κάνετε, τι πρέπει να προσέξετε. Βήμα-βήμα εξηγούνται όλα και το γιατί και δίνονται και όλα τα κανάλια Monetization.
 • Δικτύωση και Δημοσιότητα. Πως και γιατί γίνεται.
 • Πως «τρέχουμε» μια απόλυτα online επιχείρηση χωρίς σύνορα και γραφεία; Οργάνωση, accounting, παραγωγικότητα

Όπως βλέπετε η θεματολογία, ακόμη και επιγραμματικά, καλύπτει πλήρως και από το μηδέν έως το εκατό, το πώς πρέπει να στηθεί ένα website και γενικότερα μία επιχείρηση online από την αρχή.

Η σωστή αρχή σώζει από πεταμένα χρήματα και ώρες. Το 90% δημιουργεί ένα λάθος website και μετά από 1-2 χρόνια ψάχνει να δει πως θα το διορθώσει.

Η λύση υπάρχει για να γίνει σωστό από την αρχή.

 

Γιατί είναι το course αυτό μία best value for money ευκαιρία;

Το course αυτό δεν είναι μία upselling πρόταση. Δηλαδή, δεν αποσκοπεί στο να το κάνει ο εκπαιδευόμενος αλλά μετά να «οδηγηθεί» σε εμάς να του φτιάξουμε το website. Έχει φτιαχτεί ώστε ο εκπαιδευόμενος να μην μας χρειαστεί για να φτιάξει το website του.

Αυτό το course έχει φτιαχτεί από επαγγελματίες που παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες digital marketing και ecommerce, και κατασκευάζουν websites εδώ και 17 χρόνια. Το course παρέχει δομημένη εκπαίδευση για ένα βασικό θέμα, κρίσιμο για την οποιαδήποτε επιχείρηση ή οποιονδήποτε που θέλει να φτιάξει κάτι δικό του online και σωστά από την αρχή.

Το σωστό αρχικό website είναι το Α και το Ω στο online επιχειρείν, ακόμη και εάν κάποιος το έφτιαχνε στο Wix ή στο Shopify, στο blogger, στο wordpress.com ή όπου αλλού. Καμία πλατφόρμα δεν σου δίνει ένα σωστό website. Σου δίνει εργαλεία για να βάλεις μέσα εύκολα το περιεχόμενό σου και μέχρι εκεί. Κανένα plugin σε μία πλατφόρμα δεν σου δείχνει πώς να κάνεις on-page SEO. Πρέπει να καταλάβεις τι είναι το SEO για να φτιάξεις σωστά το website σου. Τα «plugins» ή/και όποια άλλα εργαλεία είναι… εργαλεία που χρησιμοποιεί κάποιος αφού αποκτήσει δομημένη γνώση που έχεις για ένα θέμα.

“Παρεμφερή προγράμματα” στην Ελλάδα, καλύπτουν μόνο ένα κλάσμα της θεματολογίας που έχουμε στο course, ενώ τα fees που ζητούνται σε αυτά είναι πραγματικά δυσανάλογα για αυτό που δίνουν. Αυτό δυστυχώς είναι η αλήθεια και εύκολα αποδεικνύεται για όποιον ξέρει να αξιολογήσει την πληροφορία.

Διάφορα προγράμματα μερικής εκπαίδευσης διατείνονται ότι δίνουν μέχρι και πιστοποίηση για WordPress, ενώ αυτό δεν το δίνει ούτε ο ίδιος ο οργανισμός που έχει το WordPress…

Αντίστοιχα Courses/Diplomas που διαφημίζονται ότι καλύπτουν θέματα για SEO, website, ασχολούνται 4-5 ώρες με το SEO και το website (στην καλύτερη περίπτωση) ως μέρος μιας ευρύτερης θεματολογίας, χωρίς να πηγαίνουν σε βάθος, μια που για να πάει σε βάθος ένα τέτοιο  θέμα πρέπει να αφιερωθούν πολλές μέρες και πρακτική εργασία αλλά και εκτενής παράθεση της θεωρίας και των βημάτων. Το course μας δεν παρέχει «επιφανειακή γνώση για SEO και websites». Είναι αυτόνομο και πλήρες για αυτό ακριβώς το θέμα. Όποιος έχει ένα σωστό website μετά μπορεί να εκπαιδευτεί σε Social Media Marketing, Adwords, κλπ για το Marketing μέρος της επιχείρησης, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

«Αντίστοιχα προγράμματα» εκπαιδεύουν στη χρήση του WordPress και κάτι τέτοιο είναι παντελώς άχρηστο σαν πληροφορία, μια που το να μάθει κανείς να χειρίζεται μία πλατφόρμα χωρίς να ξέρει το γιατί κάνει το κάθε τι και πως θα φτιάξει σωστό περιεχόμενο δεν του προσφέρει τίποτα σε δομημένη γνώση.

«Παρόμοια προγράμματα» με μερική παροχή γνώσης, όπως διάφορα που μπορεί κανείς να βρει και στο Udemy, LinkedIn και αλλού, αποτελούνται από 7-13 τρίλεπτα videos όπου πάλι παρουσιάζεται επιφανειακή αδόμητη γνώση. Όλα αυτά είναι κυριολεκτικά άχρηστα για εκείνον που ξεκινάει να στήσει κάτι σωστά από την αρχή ή να το διορθώσει. Ενώ μοιάζουν να «λύνουν απορίες», στην πραγματικότητα θολώνουν τη διαδικασία εκμάθησης για τη δημιουργία σωστού SEO website, πριν καν φτάσει κανείς στο marketing.

Υπάρχουν πάμπολλα posts σε πολύ καλά website με αποσπασματική πληροφορία. Όλα αυτά είναι καλά, αν ήδη έχει κάποιος μάθει πώς να φτιάξει ένα σωστό SEO website ώστε να μπορεί έτσι να το εξελίξει. Αλλιώς, παραμένουν τυχαίες «σφήνες» γνώσης και ο χρόνος χάνεται και τα χρήματα πετιούνται.

Όλα τα παραπάνω παρατίθενται για να δώσουμε έμφαση στη σημασία που έχει η δομημένη και εις βάθος εκπαίδευση σε ένα θέμα –όπως αυτό του course μας- το οποίο είναι κρίσιμο και επ’ ουδενί δεν μπορεί να γίνει αποσπασματικά.

Κάθε νέος/νέα επιχειρηματίας ή blogger ή οποιοσδήποτε θέλει να φτιάξει ένα σωστό website, οφείλει να ξεκινήσει από αυτό το course.

Φτιάξτο σωστά από την αρχή και μετά μόνο θα χτίζεις προς τα πάνω.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Elearnign URL: https://elearning.channeldoubler.co.uk/

Course URL: https://elearning.channeldoubler.co.uk/wordpress-seo-course-online/?ref=Openoffice

email: openofficevolos@gmail.com

τηλ. 2421023099, 6936831784, 6974325528

 

 

ΚΟΣΤΟΣ:

 • Η συμμετοχή γίνεται με τη μορφή Pay As You Go με ένα μηνιαίο ή τριμηνιαίο προσιτό fee. Τα μαθήματα είναι ανοικτά σε όλους από την αρχή και γίνονται με τη μορφή της ασύγχρονης παρακολούθησης.
 • Εκτός του κύκλου μαθημάτων με τα οποία λαμβάνετε Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, μπορεί αν θέλετε να παραμείνετε μέλος κάθε μήνα, αφού εισάγεται συνεχώς περιεχόμενο για το Content Marketing.
 • Είναι το μοναδικό πρόγραμμα που λειτουργεί με αυτό το σκεπτικό για να επωφεληθεί κάθε επιχείρηση.
 • Για το μάθημα ισχύει η πολιτική “Cancel Anytime” και υφίσταται πλήρης υποστήριξη κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

 

 

 

 

Λίγα λόγια για την ChannelDoubler

Η Channeldoubler δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο Digital Marketing εδώ και 12+ χρόνια. Τα στελέχη της έχουν εμπειρία άνω των 17 ετών στις διαδικτυακές λύσεις και υλοποιούν έργα για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Το πελατολόγιό της Channeldoubler αποτελείται από επιχειρήσεις στην Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και στην Αμερική και τον Καναδά. Στον τομέα της εκπαίδευσης, ήταν η πρώτη επιχείρηση που ανέπτυξε και οργάνωσε σεμινάρια Digital Marketing σε μορφή elearning τα οποία και παρακολούθησαν στελέχη από μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η ομάδα της Channeldoubler αποτελείται από ιδιαίτερα εξειδικευμένους επαγγελματίες, που βρίσκονται σε 3 διαφορετικές ηπείρους, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα αναγκών των πελατών της σε διαφορετικά time zones. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν και το ebusiness deployment. Δηλαδή το πώς μια επιχείρηση πρέπει να αναπτυχθεί στρατηγικά -από το μηδέν- στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

 

 

 

ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ