Εάν έχετε ένα σωστό website, τότε χρειάζεστε το Content Marketing.

Εκπαίδευση σε όλους τους τομείς του Content Marketing από την πλευρά του Organic Ranking και όχι των Adwords και Social Media Campaigns. Δηλαδή, στο πως θα φέρει ο ενδιαφερόμενος επισκεψιμότητα και θα κάνει rank ta URLs της ιστοσελίδας του.

Περιλαμβάνονται:

 • Content Campaign Planning
 • Keyword Research for Content Marketing
 • KPI’s
 • Metrics
 • Local SEO
 • Mobile SEO
 • Backlinking Strategies
 • Negative SEO
 • και άλλα πολλά στοχευμένα θέματα.

 

 

 

 

Ο καιρός για πειραματισμούς έχει παρέλθει και η ανάγκη για ολοκληρωμένη και δομημένη γνώση είναι ήδη εδώ. Είτε μία επιχείρηση (ή ένας επαγγελματίας) μαθαίνει πλέον να κάνει σωστά τις ενέργειες που πρέπει, ή βυθίζεται και εξαφανίζεται.

Η γνώση υπάρχει και είναι διαθέσιμη. Το μόνο που χρειάζεται είναι η απόκτησή της μέσω ενός δομημένου τρόπου, που δείχνει το τι, το πώς και το γιατί.

Το Content Marketing Course δεν είναι καθόλου θεωρητικό. Όλα, κυριολεκτικά, τα βήματα, οι οδηγίες και οι ρυθμίσεις και το setup δίνονται σε πολύ μεγάλο βάθος και οι εκπαιδευόμενοι τα εφαρμόζουν καθώς προχωρούν στα μαθήματα.

Η ομάδα της ChannelDoubler κάνει μαζί σας εβδομαδιαίες συναντήσεις επίλυσης αποριών και παροχής συμβουλών (για τα self-paced μαθήματα), είτε σας παρέχει τις λύσεις επιτόπου (στα Live Classes). Σας δίνουμε τις ίδιες γνώσεις που παρέχουμε και στους πελάτες μας ως υπηρεσίες.

Θα γλιτώσω χρήματα κάνοντας το Course;

Για να κάνετε μηνιαίες Content Marketing ενέργειες -και όχι «κακό SEO της μίας φοράς»- θα πληρώνατε από 3000 έως άγνωστο αριθμό χιλιάδων ευρώ για λίγους μήνες, ανάλογα τη στόχευση της επιχείρησής σας. Τις περισσότερες φορές σε επίπεδο 12μηνου το ποσό είναι πολύ μεγαλύτερο, ειδικά για όσες επιχειρήσεις στοχεύουν εκτός της χώρας τους.

Και πάλι… δεν θα ξέρατε τι να περιμένετε, τι ενέργειες τρέχουν για εσάς, τι δυνατότητες, ευκαιρίες και απειλές/προβλήματα υπάρχουν που τις επηρεάζουν όσον αφορά τις μηχανές αναζήτησης.

Τέλος, δεν θα ξέρατε τι ενέργειες και budget πρέπει να δώσετε για Adwords (και τι έχει νόημα να κάνετε), τι για Social.

Όλα αυτά είναι πολλά χρήματα για μία π.χ. σαιζόν, αλλά και ακόμη περισσότερα για non-seasonal επιχειρήσεις. Παράλληλα, είναι πολλά τα χρήματα που φεύγουν μαζί με το χρόνο που φεύγει, αν δεν ξέρετε πώς να παρακολουθείτε την πρόοδο κάθε μήνα.

Υπάρχουν Ειδικές Προυποθέσεις για την Παρακολούθηση;

Το course απευθύνεται σε non-developers και δεν χρειάζεται καμία τεχνική γνώση προγραμματισμού.

Στα fees εκπαίδευσης, δίνεται η δυνατότητα για One-Off πληρωμή ή με 3-4 μηναίες δόσεις. Η εκπαίδευση γίνεται μέσω κανονικής πλατφόρμας eLearning. Για παρακολούθηση από ομάδες ατόμων παρέχονται ειδικές τιμές και δίνεται πλήρης επιστροφή χρημάτων εντός 7 ημερών, σε περίπτωση ακύρωσης.

Επιπλέον Παροχές

Η ChannelDoubler παρέχει τα παρακάτω για την άρτια παρακολούθηση και διευκόλυνση στην εκμάθηση.

 1. Δωρεάν hosting για όλη τη διάρκεια του/των courses (η συνήθης διάρκεια είναι 6 μήνες). Έτσι ο κάθε ενδιαφερόμενος το μόνο που χρειάζεται είναι ένα domain name ή καθόλου domain name, μια που τον εξυπηρετούμε και με subdomain hosting. Όταν είναι έτοιμο το website του, τότε του δείχνουμε πώς να το βγάλει Live.
 2. Πιστοποιητικό παρακολούθησης
 3. Πλήρες WP manual για χρήστες και όχι για developers, ώστε να ξέρει πώς να χειριστεί σωστά το WordPress, ασχέτως των ενεργειών SEO

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Elearnign URL: https://elearning.channeldoubler.co.uk/online-content-marketing-course/?ref=Openoffice

email: openofficevolos@gmail.com

τηλ. 2421023099, 6936831784, 6974325528

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συμμετοχή μπορεί να γίνει μέσω ασύγχρονης παρακολούθησης ή σε ζωντανή σύνδεση με τον εκπαιδευτή και τους συμμετέχοντες.
Το ποσό μπορεί να εξοφληθεί εφάπαξ και για τους 2 τρόπους παρακολούθησης, καθώς και σε δόσεις (για την ζωντανή παρακολούθηση).

Επισκεφθείτε τους συνδέσμους που αναφέρονται και μάθετε περισσότερα.

 

Τώρα είναι η σωστή στιγμή για διόρθωση, απόκτηση γνώσης και σωστές ενέργειες. Η αγορά άλλαξε.

 

 

 

 

 

 

ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ