May 05, 2021

ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ & ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΕΩΣ 50 ΔΩΜ.: ΕΦΑΡΜΟΓΗ & ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Μετά τον δύσκολο χειμώνα, βιώνοντας το 2ο αλλά ισχυρότατο lockdown, οδηγούμαστε ...
May 12, 2021

Workshop: Πώς να δημιουργήσεις Περιεχόμενο & Διαφημίσεις στα SOCIAL MEDIA για την Επιχείρησή σου

Ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία προώθησης και προβολής της επιχείρησής σου, ...
Apr 05, 2021

Κατάταξη Ξενοδοχείων σε Αστέρια – Προδιαγραφές και Απαιτήσεις με απλά λόγια

Όλα τα τουριστικά καταλύματα που ανήκουν στην κατηγορία των ξενοδοχείων έχουν ...
Apr 07, 2021

Κατάταξη Ενοικιαζόμενων Δωματίων σε Κλειδιά: Προδιαγραφές και Απαιτήσεις με απλά λόγια

Με την τελευταία τροποποίηση του νόμου, οι επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων ...
Apr 08, 2021

Διοίκηση & Οργάνωση Εστίασης: Όλα τα βασικά βήματα για μια Επιτυχημένη Επανεκκίνηση

Διανύοντας ίσως μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές και οικονομικές κρίσεις παγκοσμίως, ...
Apr 10, 2021

WEBINAR: Βασικές Αρχές Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου & Γευστικής Αρμονίας με το Φαγητό

Γνωρίζοντας τον πρωταγωνιστή της κουζίνας μας και της καθημερινής μας διατροφής, ...
Apr 12, 2021

Πιστοποιήσεις “Ελληνικό Πρωινό” και “Boutique Hotel”στα Ξενοδοχεία

Οι πιστοποιήσεις “Ελληνικό Πρωινό” και “Boutique Hotel” είναι δύο θεσμοθετημένα προγράμματα ...
Mar 04, 2021

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ, Β’ ΚΥΚΛΟΣ – Πώς θα νομιμοποιήσετε τη διαδικασία παραγωγής προϊόντων στο “χώρο” σας;

Ένα σεμινάριο που απευθύνεται σε επαγγελματίες αγρότες και κτηνοτρόφους αλλά και ...
Feb 27, 2021

Αγροτική Ανάπτυξη, ΟΣΔΕ 2021: Δικαιώματα – Πληρωμές

Κάθε έτος Γεωργοί και Κτηνοτρόφοι της Χώρας υποβάλλουν Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης ...
Feb 26, 2021

Συντηρώ τις τροφές σε σπιτική κουζίνα και αυξάνω το επίπεδο της διατροφικής μου αυτάρκειας.

Βασικός σκοπός του εργαστηρίου είναι να μεταφέρει γνώσεις για υγιεινές λύσεις ...

ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ & ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΕΩΣ 50 ΔΩΜ.: ΕΦΑΡΜΟΓΗ & ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

May 05, 2021 17:30
Μετά τον δύσκολο χειμώνα, βιώνοντας το 2ο αλλά ισχυρότατο lockdown, οδηγούμαστε στο επίσημο άνοιγμα της Φιλοξενίας στις 15 Μαϊου.
Σήμερα, ο επανέλεγχος και η επικαιροποίηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων επιβάλλεται καθώς το σύντομο χρονικό διάστημα το οποίο είχαν στη διάθεσή τους πέρυσι οι ξενοδόχοι για να υιοθετήσουν όλες τις προδιαγραφές, ήταν πολύ λιγότερο από όσο χρειάζονταν και σίγουρα υπάρχουν παραλείψεις και λάθη. Και βέβαια επιβάλλεται η ενημέρωση των αλλαγών, προσθήκες και διορθώσεις που περιλαμβάνουν τα ΝΕΑ πρωτόκολλα του 2021.

(περισσότερα…)

Μάθετε περισσότερα

Workshop: Πώς να δημιουργήσεις Περιεχόμενο & Διαφημίσεις στα SOCIAL MEDIA για την Επιχείρησή σου

May 12, 2021 17:30

Ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία προώθησης και προβολής της επιχείρησής σου, βρίσκεται ήδη στα χέρια σου.

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ή αλλιώς Social Media, με την κατάλληλη γνώση από τον Digital Marketing Expert, Βασίλη Πολύζο, μπορούν να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις το δίκτυο των πωλήσεών σου και να οδηγήσεις την επιχείρησή σου στη Νέα Ψηφιακή Εποχή.

(περισσότερα…)

Μάθετε περισσότερα

Κατάταξη Ξενοδοχείων σε Αστέρια – Προδιαγραφές και Απαιτήσεις με απλά λόγια

Apr 05, 2021 17:30

Όλα τα τουριστικά καταλύματα που ανήκουν στην κατηγορία των ξενοδοχείων έχουν την υποχρέωση μέχρι τις 31.12.2021 να έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία κατάταξης σε κατηγορίες αστέρων, ανώτατη την κατηγορία των πέντε αστέρων (5*) και κατώτατη την κατηγορία του ενός αστέρος (1*).
Στην κατάταξη αυτή υποχρεούνται και τα Ξενοδοχεία που λειτουργούν σε διατηρητέα και παραδοσιακά κτίσματα.

(περισσότερα…)

Μάθετε περισσότερα

Κατάταξη Ενοικιαζόμενων Δωματίων σε Κλειδιά: Προδιαγραφές και Απαιτήσεις με απλά λόγια

Apr 07, 2021 17:30

Με την τελευταία τροποποίηση του νόμου, οι επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων – διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ) κατατάσσονται σε πέντε (5) κατηγορίες κλειδιών, με ανώτατη την κατηγορία των πέντε (5) κλειδιών και κατώτατη την κατηγορία του ενός (1) κλειδιού.
Η κατάταξη γίνεται λαμβάνοντας υπόψη τις τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές οι οποίες διακρίνονται σε υποχρεωτικές και προαιρετικές καθώς και τα κριτήρια, η εφαρμογή των οποίων προσδίδει μόρια στην επιχείρηση ώστε να συγκεντρώσει τον ελάχιστο αριθμό που απαιτείται ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θέλει να καταταγεί.

Στο σεμινάριο αυτό θα παρουσιαστούν όλες οι απαιτήσεις και προϋποθέσεις που αφορούν την κατηγοριοποίηση – κατάταξη των επιχειρήσεων Ενοικιαζόμενων Δωματίων σε κατηγορίες κλειδιών και η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ένα κατάλυμα για να πάρει το πιστοποιητικό κατάταξης.

Θα απαντηθούν συχνά ερωτήματα όπως:
Ποιες είναι οι υποχρεωτικές προδιαγραφές που πρέπει να έχει το κατάλυμά μου?
– Πως ανεβαίνω κατηγορία?
– Είναι υποχρεωτική η παροχή πρωινού?
– Είναι υποχρεωτική η διαδικασία κατάταξης σε κλειδιά?
– Πως γίνεται η διαδικασία κατάταξης? – Τι γίνεται με το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας που έχω στη κορνίζα?
….και άλλα πολλά…!

Επίσης στο σεμινάριο αυτό θα γίνει αναφορά στην ισχύουσα σχετική νομοθεσία, και θα αναλυθούν διεξοδικά όλες οι τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές και τα μοριοδοτούμενα κριτήρια που έχουν οριστεί.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και απαντήσεις.

 

Σε ποιους απευθύνεται:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων – διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ) καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο με το θέμα.

Θεματολογία – Περιεχόμενα:

• Νομοθεσία: Ισχύουσες Νομοθετικές Διατάξεις σχετικά με την κατάταξη σε κατηγορίες κλειδιών
• Κατηγορίες Κλειδιών και Προδιαγραφές: Τεχνικές και Λειτουργικές Προδιαγραφές σε Υφιστάμενα και Νέα Καταλύματα
• Αλλαγή Κατηγορίας: Διαδικασία αλλαγής κατηγορίας Κλειδιών (αναβάθμιση – υποβάθμιση)
• Κριτήρια Κατάταξης σε Κλειδιά: Οδηγός Βήμα-Βήμα για την κατάταξη
• Συχνές Ερωτήσεις – Απαντήσεις

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 7 Απριλίου 2021
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 17:30 – 21:30, 4 ώρες
ΚΟΣΤΟΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
(Διαδικτυακή παρακολούθηση)
Κόστος: 55,00e
Κόστος για φοιτητές: 45,00e
Για δηλώσεις συμμετοχής, ακολουθήστε τον σύνδεσμο:
https://www.eventora.com/el/Events/katataxi_kleidion

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ σε όσους έχουν παρακολουθήσει ήδη κάποιο σεμινάριο του Open Office.
ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ σε συλλόγους ή ομαδικές κρατήσεις.
Επικοινωνήστε μαζί μας:
email: openofficevolos@gmail.com
τηλ. 2421023099
Σημείωση: Για την διαδικτυακή παρακολούθηση, η χρήση μικροφώνου και κάμερας, δεν είναι υποχρεωτική. Μετά το τέλος του σεμιναρίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το υλικό του σεμιναρίου.

Σχετικά με τον εισηγητή

Ο Λουκάς Μπελλώνιας κατάγεται από τη Σαντορίνη, στην οποία ζει και δραστηριοποιείται από το 2011 με πλείστες συνεργασίες ως επιστημονικός συνεργάτης σε επιχειρήσεις, οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου. Από το 2015 έως σήμερα δραστηριοποιείται στο προσωπικό του τεχνικό γραφείο “Bellonias Engineering – Λουκάς Ν. Μπελλώνιας και Συνεργάτες”, το οποίο εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών προς τουριστικά καταλύματα στον τομέα των αδειοδοτήσεων, πιστοποιήσεων και υγιεινής και ασφάλειας.
Είναι διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Τεχνικού Πανεπιστημίου Μονάχου με αντικείμενο την Ανάλυση Συμπεριφοράς Καταναλωτή. Έχει συμμετάσχει σε ομάδες έργου στρατηγικής διαχείρισης τουριστικών προορισμών, έχει διατελέσει υπεύθυνος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και είναι εξωτερικός ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας για την αξιολόγηση προτάσεων χρηματοδότησης.
Για τον Λουκά, η πιο συναρπαστική πρόκληση στο κομμάτι του Τουρισμού, είναι η υποστήριξη στο ξεκίνημα μιας νέας επιχείρησης φιλοξενίας, η ανεύρεση των δυνατών σημείων της, η δημιουργία μιας ιδιαίτερης ταυτότητας, προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει και η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών ώστε ο επισκέπτης να επιστρέφει ως φίλος.

Μάθετε περισσότερα

Διοίκηση & Οργάνωση Εστίασης: Όλα τα βασικά βήματα για μια Επιτυχημένη Επανεκκίνηση

Apr 08, 2021 17:30

Διανύοντας ίσως μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές και οικονομικές κρίσεις παγκοσμίως, ένας από τους κλάδους που σημαδεύτηκαν περισσότερο, είναι αυτός της Εστίασης.

Μετά από καθολικό και συνεχόμενο κλείσιμο, οι επιχειρήσεις εστίασης, θα κληθούν, αργά ή γρήγορα, να βάλουν ξανά το κλειδί στην πόρτα.

(περισσότερα…)

Μάθετε περισσότερα

WEBINAR: Βασικές Αρχές Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου & Γευστικής Αρμονίας με το Φαγητό

Apr 10, 2021 10:00πμ

Γνωρίζοντας τον πρωταγωνιστή της κουζίνας μας και της καθημερινής μας διατροφής, το συστατικό που καταναλώνουμε καθημερινά για όλη τη ζωή μας…το Ελαιόλαδο!

(περισσότερα…)

Μάθετε περισσότερα

Πιστοποιήσεις “Ελληνικό Πρωινό” και “Boutique Hotel”στα Ξενοδοχεία

Apr 12, 2021 17:30

Οι πιστοποιήσεις “Ελληνικό Πρωινό” και “Boutique Hotel” είναι δύο θεσμοθετημένα προγράμματα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) τα οποία προσφάτως έχουν αρχίσει και συγκεντρώνουν αρκετό ενδιαφέρον από την μεριά των ξενοδοχείων. Είναι προγράμματα τα οποία προσδίδουν πολλαπλά οφέλη στα ξενοδοχεία τα οποία συμμετέχουν σε αυτά, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους προς τους επισκέπτες και παράλληλα αποκτούν ένα σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

(περισσότερα…)

Μάθετε περισσότερα

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ, Β’ ΚΥΚΛΟΣ – Πώς θα νομιμοποιήσετε τη διαδικασία παραγωγής προϊόντων στο “χώρο” σας;

Mar 04, 2021 17:30

Ένα σεμινάριο που απευθύνεται σε επαγγελματίες αγρότες και κτηνοτρόφους αλλά και σε αυτούς που πρόκειται να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα, θέλουν να προχωρήσουν σε πρώτη μεταποίηση των προϊόντων τους και να τα προωθήσουν στην αγορά.

 

(περισσότερα…)

Μάθετε περισσότερα

Αγροτική Ανάπτυξη, ΟΣΔΕ 2021: Δικαιώματα – Πληρωμές

Feb 27, 2021 17:30

Ποια είναι τα Κρίσιμα Σημεία των Αιτήσεων …

Κάθε έτος Γεωργοί και Κτηνοτρόφοι της Χώρας υποβάλλουν Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (ΕΑΕ-ΟΣΔΕ) προκειμένου να λάβουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ τις Άμεσες & Έμμεσες Ενισχύσεις που δικαιούνται σύμφωνα με τις καλλιέργειες και τα ζώα που κατέχουν & δηλώνουν.

(περισσότερα…)

Μάθετε περισσότερα

Συντηρώ τις τροφές σε σπιτική κουζίνα και αυξάνω το επίπεδο της διατροφικής μου αυτάρκειας.

Feb 26, 2021 16:30

Βασικός σκοπός του εργαστηρίου είναι να μεταφέρει γνώσεις για υγιεινές λύσεις διατροφής με οικονομία χρόνου και χρήματος.
Με άλλα λόγια τους τρόπους επεξεργασίας των πρωτογενών υλικών (φρούτα, λαχανικά, ψάρια, κρέας, κλπ) την εποχή της αφθονίας τους, ώστε να μπορούν να μετατραπούν σε χρήσιμα σύνθετα προϊόντα και να αποθηκευτούν για μακροχρόνια χρήση.

(περισσότερα…)

Μάθετε περισσότερα