Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διοίκηση & Οργάνωση Εστίασης: Όλα τα βασικά βήματα για μια Επιτυχημένη Επανεκκίνηση

8 Απριλίου @ 14:30 - 9 Απριλίου @ 18:00

Διανύοντας ίσως μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές και οικονομικές κρίσεις παγκοσμίως, ένας από τους κλάδους που σημαδεύτηκαν περισσότερο, είναι αυτός της Εστίασης.

 

Μετά από καθολικό και συνεχόμενο κλείσιμο, οι επιχειρήσεις εστίασης, θα κληθούν, αργά ή γρήγορα, να βάλουν ξανά το κλειδί στην πόρτα.

 

Και αφού αυτή η επανεκκίνηση χαρακτηρίζεται περισσότερο σαν Νέα Αρχή, το σεμινάριο αυτό θα θέσει τους Βασικούς Όρους Λειτουργίας μιας επιχείρησης εστίασης και θα δώσει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να μπουν και πάλι στην δράση, κάνοντας σταθερά και σίγουρα βήματα με επαγγελματισμό.

 

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

– Ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης που λειτουργούσαν και προ καραντίνας

– Νέες επιχειρήσεις εστίασης που θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους μόλις απελευθερωθούν τα δεσμευτικά μέτρα.

– Επιχειρήσεις εστίασης που επιθυμούν να διορθώσουν τον τρόπο λειτουργίας τους και να εξελιχθούν σε μια νέα βάση.

– Υπεύθυνους F&B και managers, chefs και οποιονδήποτε παίρνει αποφάσεις σε μια επιχείρηση εστίασης

– Σπουδαστές σχολών για επιχειρήσεις εστίασης

 

 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

1. Ο σχεδιασμός

2. Η Οργάνωση των διαθέσιμων πόρων

3. Ο συντονισμός για την επίτευξη των στόχων

4. Η επιλογή και η ένταξη του προσωπικού στην επιχείρηση

5. Η διεύθυνση

6. Ο έλεγχος σε όλους τους τομείς της επιχείρησης

7. Μενού : κοστολόγηση – τιμολόγηση

8. Η εκτίμηση και η διόρθωση

 

 

Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Ανδρέας Διακομήτρης

Συνιδιοκτήτης ΜΕΖΕΝ

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το ξημέρωμα της 11ης Δεκεμβρίου 1973 με καταγωγή την Οδησσό, την Σμύρνη, την Κώ και το Πολύδροσο της Ηπείρου. Με την μυρωδιά του γλυκάνισου , των βαρελιών και της ρητίνης να σχηματίζουν την μνήμη της γεύσης του τον Νοέμβρη του 2013 αποφάσισε να ασχοληθεί με την αγαπημένη του συνήθεια…

Σπούδασε στην Σχολή Επιχειρησιακών Σπουδών του BCA Διοίκηση Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές WBL MBA στο πανεπιστήμιο του Middlesex στο Λονδίνο.

Κατέχει πιστοποιήσεις Customers service, train the trainer της A&A Partners.

Έχει πραγματοποιήσει εκπαίδευση Operation Procedures από την Goldaxia.

Ολοκλήρωσε με επιτυχία εκπαίδευση Στρατηγικής και ηγεσίας από το Leaders Lab.

Έχει διατελέσει εκπαιδευτής σε σεμινάρια Με τίτλο: “Quality of service in tourism businesses και Quality of service in F&B businesses”.

Διατέλεσε για 18 χρόνια γενικός διευθυντής , διευθύνων σύμβουλος και περιφερειακός διευθυντής ξενοδοχειακών επιχειρήσεων 4 και 5 αστέρων μικρής και μεσαίας δυναμικότητας.

Παράλληλα έχει διατελέσει επίσημος συνεργάτης της πρεσβείας της Τυνησίας στην προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού της χώρας.

Από το 2013 διατηρεί την ιδιότητα του project manager και sommelier του ΜΕΖΕΝ ενώ παράλληλα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις των τομέων της μεταποίησης , φιλοξενίας κι επισιτισμού. Το 2015 παρουσίασε Masterclass με θέμα τα Ελληνικά αποστάγματα στους head bartenders των 50 καλύτερων Bar παγκοσμίως και το ίδιο έτος τον χάρτη της Ελληνικής γαστρονομίας στο FoodHallen του Άμστερνταμ για λογαριασμό της Ελληνικής Πρεσβείας.

Το 2017 το project ΜΕΖΕΝ βραβεύθηκε με το χρυσό βραβείο ΕΣΤΙΑ ως Food Business Innovator.

Από το 2018 διδάσκει οινολογία , οργάνωση και διοίκηση εστιατορίου , οργάνωση και λειτουργία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τουρισμό στην τουριστική ακαδημία του ΙΕΚ Δήμητρα.Παράλληλα συμμετέχει ως εισηγητής σε σεμινάρια του ΙΝΣΕΤΕ .

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 8 & 9 Απριλίου 2021

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 17:30 – 21:30, 4 ώρες / ημέρα

ΚΟΣΤΟΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (Διαδικτυακή παρακολούθηση)

Κόστος: 65,00e

Φοιτητές – άνεργοι: 55,00e

 

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ σε όσους έχουν παρακολουθήσει ήδη κάποιο σεμινάριο του Open Office. Επικοινωνήστε μαζί μας:

email: openofficevolos@gmail.com

τηλ. 2421023099

 

Σημείωση: Για την διαδικτυακή παρακολούθηση, η χρήση μικροφώνου και κάμερας, δεν είναι υποχρεωτική.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
8 Απριλίου @ 14:30
Τέλος:
9 Απριλίου @ 18:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Open Office Volos
Κ. Καρτάλη 64 (2ος όροφος)
Βόλος, Μαγνησία 382 21
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
+30 24210 23099
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Ώρες & Ημέρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00πμ – 9:00μμ
Σάββατο: 10:00πμ – 4:00μμ
Κυριακή: κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κ. Καρτάλη 62-68 (2ος όροφος)
Βόλος 382 21
info@openofficevolos.gr
+30 24210 23099,
+30 6936 831 784, +30 6974 325 528

Τρόποι Πληρωμής

Εγγραφή στο newsletter

    Privacy Preference Center

    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση